Callback Lim10Ata\Flatix\xfwidgets::gethtml is invalid (error_invalid_class).

Hoşgeldiniz!

WebForumda.Com Forum Adresimize Hoşgeldiniz .

Kayıt Ol!

Online Mp3 Dinleme Scripti

WebciBey

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar;

İnternette bulduğum bazı bölümlerini kendim editlediğim online mp3 dinletme scriptini paylaşıyorum.

Scriptin başlıca özellikleri;
+ AJAX Mp3 Player
+ AJAX Sözleşme Bölümü
+ Admin kontrollü
+ MP3leri otomatik olarak ekleyen BOT
+ Birçok tema seçeneği
+ Manuel olarak müzik ekleme
+ Sponsor reklam ekleme
+ Yönetici ekleme gibi

Kurulum ;

İndirdiğiniz dosyası rardan çıkartın. İçinden çıkan tüm dosyaları ftp'ye yollayın. Bu sırada kendinize database oluşturun.

Dosya aktarımı tamamlandıktan sonra " inc/baglan.inc.php " ve " admin/mp3bot.php " dosyalarına database bilgilerinizi doğru şekilde girin.

Sonrasında "siteadresiniz.com/kurulum.php" çalıştırın. Karşınıza admin bilgilerinizi oluşturmanız gereken bölüm gelecektir. İsteğinize göre bilgilerinizi giriniz ( girdiğiniz bilgileri unutmayın) . Sonrasında sizden kurulum.php dosyasını ftp'den silmenizi isteyecektir. Ftp'den kurulum.php dosyasını siliyoruz. Script başarılı bir şekilde kurulmuştur.

Admin panelinize "siteadresiniz.com/admin" adresinden oluşturduğunuz admin bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz.

Fakat ilk kurduğunuzda sistemde kayıtlı müzik bulunmaz. Bot sayesinde çekeceğiz.

"siteadresiniz.com/admin/mp3bot.php" çalıştırıyoruz.Müzikler siteye eklenmeye başlıyor.

Not: Bot adresini çalıştırdığınız zaman karşınıza uzun hata kodu çıkıyorsa (Warning: session_start ) gibi aldırış etmeyiniz. Dikkat ederseniz sayfa sürekli yenileniyor. Mp3'ler teker teker ekleniyor. Hiç tamamlanmasını beklemedim. Yarıda kestim. Ama müzikler eklenmiş. Ne kadar çok beklerseniz o kadar çok müzik eklenir.

Demo için Buraya bakabilirsiniz.

İndirmek için Buraya tıklayınız.